Една мајка споделува одличен трик за купување чевли на децата без да ги носите низ продавниците

edna-ma-ka-spodeluva-odlichen-trik-za-kupuva-e-chevli-na-decata-bez-da-gi-nosite-niz-prodavnicite-2-7734865

Сигурно секоја мајка има проблем при купувањето чевли на своите деца, бидејќи тоа треба да го прават почесто затоа што малите растат многу брзо. Носењето на децата низ продавниците може да биде и досадна работа, па затоа една мајка од Австралија направила нешто со кое таа можела да им купи чевли на своите деца без да ги носи низ продавниците.

Користејќи го методот на оваа мајка, вашите деца можат да останат дома, а вие да ги купите чевлите. Таа прави форми на картон од чевлите и ги носи со себе. Вели дека тоа многу и помогнало и почнала да го прави постојано. Оваа мајка има 6 деца, па за неа одењето низ продавници претставува голем проблем.

edna ma ka spodeluva odlichen trik za kupuva e chevli na decata bez da gi nosite niz prodavnicite - Една мајка споделува одличен трик за купување чевли на децата без да ги носите низ продавниците

Можеби ќе ве интересира и 10 трикови што ќе им го олеснат животот на сите уморни родители.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?