Мајка споделува трик со кој го спасила кадифениот тросед откако нејзиното дете го „украсило“ со траен маркер

ma-ka-spodeluva-trik-so-ko-go-spasila-kadifeniot-trosed-otkako-ne-zinoto-dete-go-ukrasilo-so-traen-marker-2-7934213

Една мајка била во шок кога го видела кадифениот тросед уништен од не толку уметничкото творештво што го направило нејзиното тригодишно дете со траен маркер.

Детето го украсило троседот столот со црни, зелени и црвени маркери и тоа не е малку. Во паника, мајката успеала да најде совети на Фејсбук група дека со лак за коса може да се направат чуда! Таа го испрскала троседот со лак за коса, а потоа го избришала со влажни марамчиња.

Споделувајќи пред и после фотографии, таа напиша дека лакот за коса е како магија!

ma ka spodeluva trik so ko go spasila kadifeniot trosed otkako ne zinoto dete go ukrasilo so traen marker - Мајка споделува трик со кој го спасила кадифениот тросед откако нејзиното дете го „украсило“ со траен маркер

ma ka spodeluva trik so ko go spasila kadifeniot trosed otkako ne zinoto dete go ukrasilo so traen marker 1 - Мајка споделува трик со кој го спасила кадифениот тросед откако нејзиното дете го „украсило“ со траен маркер

Прочитајте ги овие 10 паметни совети што може да ви го олеснат животот.

САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?